default_mobilelogo
default_mobilesplash
slide3

Direct Contact

Telefoon  0597-413133 
Fax 0597-423359
E-Mail info@gosselaaradvocaten.nl
Website www.gosselaaradvocaten.nl
 
Mr. F. Gosselaar
fgosselaar@gosselaaradvocaten.nl
Mr. F. Gosselaar
jsgosselaar@gosselaaradvocaten.nl

Ook over de grens

Bij Gosselaar Advocaten worden ook grensoverschrijdende zaken behandeld. Er zijn goede contacten met Duitse advocatenkantoren en wordt er prima Duits gesproken.

mr gosselaarMr F. Gosselaar heeft tezamen met zijn echtgenote mr J.S. Gosselaar-van Harmelen, het kantoor gestart in oktober 1976; Mr. Gosselaar houdt zich met de algemene praktijk bezig, met name ondernemingsrecht, (jeugd)strafrecht en familierecht waaronder echtscheiding, gezag, omgang, alimentaties en verdeling huwelijksgemeenschap.

Mr F.Gosselaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  1. Personen- en Familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en jeugdbeschermingsrecht
  2. Strafrecht, waaronder Jeugdstrafrecht

Deze registratie verplicht deze advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


mw gosselaarMr J.S. Gosselaar-van Harmelen is advocaat sinds oktober 1976 en houdt zich met name bezig met echtscheidingsrecht, gezag, omgang en alimentatie, verdeling, alsmede arbeidsrecht, ontslagzaken, loonvorderingen en zaken betreffende het sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen UWV en WWB).


Mr J.S.Gosselaar-van Harmelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  1. Personen- en Familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en Jeugdbeschermingsrecht
  2. Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht deze advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok